Sandberg Friends

Även företag kan hamna
i gott sällskap

Sandberg Tyg & Tapet trivs i många olika sammanhang och i vissa sällskap känner vi oss rentav hemma. Så brukar det vara när man har mycket gemensamt. I vårt fall kan det handla om designsamarbeten av olika slag.
Vi trycker tapeter åt bl.a. GANT, Lisa Bengtsson och Svenskt Tenn. Vi har också ett nära samarbete med Kvänum Kök, som använder våra tyger och tapeter i sina utställningar.

Att vi trivs bra tillsammans med just de här företagen beror på att vi har ungefär samma syn på vad som är gott och värdefullt i livet. I likhet med oss delar de också sina kunders värderingar om att hemmets härd är värd det där lilla extra.

 • Kvänum

  Kvänum

  Kvänum har skapat kök och förvaring sedan 1923. Med tydlig hantverkskänsla och ett gott sinne för detaljer skapar företaget gång på gång prisbelönt inredning i både traditionell och innovativ stil.

  www.kvanum.com

 • Malmsten

  Malmstenbutiken är en plats där Carl Malmstens tidlösa klassiker möter alster från den nya generationens formgivare.

  www.malmsten.se

 • Norrgavel

  Norrgavel är det enda svenska möbelföretaget med ett konsekvent kretsloppstänkande. Alla möbler är Svanenmärkta. Ambitionen är att skapa möbler med utsökt form och gedigen hantverkskänsla till ett pris som gör dem tillgängliga för många. Möbler att leva med.

  www.norrgavel.se

 • Vandra Rugs

  Vandra Rugs erbjuder handvävda mattor som förenar design och hantverkskunnande. Mattorna måttbeställs och vävs efter era önskemål om färg, form, storlek och mönster. Alla mattorna vävs med trasmattsteknik av naturmaterialen bomull och lin.

  www.vandra-rugs.com